woensdag 11 mei 2011

onze eerste zeedag.

Het begon allemaal heel spannend deze morgen aan de schoolpoort. Vele kinderen hadden een kort nachtje achter de rug. Na het passeren van de erehaag, stapten we richting station. De trein kwam er aan en daaaaag mama en papa en oma en tante en ...
Alle kinderen waren welgezind. Met een 10-tal minuten vertraging kwamen we in De Panne aan. Ook op de tram hadden we veel plezier.
 Aangekomen in Hoge Duin, verkenden we het speelplein en aten we onze picknick.  Daarna vertrokken we naar het strand. Daar zat een  wenende koningin die we moesten helpen.De tovenaar had haar kasteel weggetoverd en wij hielpen haar bij het maken van nieuwe ( zand) kastelen.
Het weer was zo prachtig dat we zelfs met onze voeten in het water mochten. EĆ©nmaal aangekomen in Hoge Duin konden we onze kamer kiezen en het zand uit onze haren wassen.
Na het avondmaal ( soep, vol au vent, puree, broccoli en een pannenkoek ) kwam prof. Sprotvis ons uitdagen. Morgen moeten we leren over de zee !!
Juf. Veerle las nog een verhaal voor en daarna was het bedtijd. De meeste kinderen vielen moe maar voldaan in slaap. En nu maar dromen van de zon, de zee en het strand. ( of zou het mama en papa zijn ???? )
Tot morgen

Juffen Bieke, Wivine, Elien, Anke en Veerle, meester Herbert

Geen opmerkingen:

Een reactie posten